divendres, 10 de maig del 2019

Curs: "DIGITALITZAR LA CLASSE DE RELIGIÓ CATÒLICA"

Hola!

En aquesta entrada vos explicaré la tasca que heu de fer: elaborar una proposta d'aplicació didàctica i penjar una entrada en aquest blog.

Heu d'elaborar la proposta d'aplicació didàctica seguint les passes que soleu utilitzar (punts que no poden faltar: a qui va adreçada l'activitat de transferència, objectius, continguts, activitats i avaluació). Aquesta proposta d'aplicació l'heu d'enviar a debm@bisbatdemallorca.com

PER PENJAR L'ENTRADA EN AQUEST BLOGheu de tenir en compte que:
* Heu de tenir permís d'autor per publicar en aquest blog.
* Si no teniu aquest permís, heu de tenir un compte de Google (gmail) i heu de sol·licitar el permís enviant-me un mail (debm@bisbatdemallorca.comindicant-me el vostre nom i llinatges i el vostre correu electrònic gmail.
* En aquest enllaç (https://innovaciodebm.blogspot.com/2018/04/tutorial-para-poner-entradas-en-el-blog.html) hi ha una explicació de com penjar una entrada a un blog.
* Quan faceu la vostra entrada al blog, heu de seleccionar l'etiqueta "TIC i innovació" (quan aneu fent l'entrada tendreu aquesta opció al marge dret de la vostra pantalla d'ordinador) i posar com a títol ("Estil de l'entrada"), el títol de la vostra proposta.
Per començar la vostra entrada al blog pensau a presentar-vos dient el vostre nom i primer llinatge.

Qualsevol dubte, posau-me un mail.

Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.